SAUSIE MAISĪJUMI
DEKORATĪVIE APMETUMI
EKOFLEKS MOZAĪKAS APMETUMS
AL99 sērija M EKOFLEKS - Mozaīkas apmetums ar dabīgo marmoru 1.8mm
Sākums
 / SAUSIE MAISĪJUMI
 / DEKORATĪVIE APMETUMI
EKOFLEKS MOZAĪKAS APMETUMS
AL99 sērija M EKOFLEKS - Mozaīkas apmetums ar dabīgo marmoru 1.8mm

AL99 sērija M EKOFLEKS - Mozaīkas apmetums ar dabīgo marmoru 1.8mm

Preces Kods: 11-17392

Cena par kg

2.19 €

54.99EUR

TopBuve.lv
+-
Ielikt grozā
Svars (kg)25

Preces apraksts:

AL99 sērija M EKOFLEKS - Mozaīkas apmetums ar dabīgo marmoru 1.8mm

Akrila mozaīkas apmetums dekoratīvai apdarei ēku iekšpusē un ārpusē. Grauds 1,8 mm.

Laba adhēzija pie pamatnēm

Izturīgs pret mazgāšanu un atmosfēras iedarbību

Izturīgs pret mehānisko slodzi

Tvaikcaurlaidīgs un hidrofobs

 
Izgatavošana līdz 24 stundām!
 
Pielietošana
Mozaīkas apmetums Ekofleks AL99 paredzēts ārējai un iekšējai ēku virsmu dekoratīvai apdarei. Apmetums tiek ražots uz akrila sveķu dispersijas ūdens bāzes un nesatur amonjaka un organiskus šķīdinātājus. Tiek lietots uz visām līdzenajām, minerālajām virsmām, tādām kā betons, putubetons, keramzītbetons, apmestas virsmas, ģipsis, ģipškartona plāksnes, skaidu plāksnes utt. Nav vēlams apmest fasādes, kuras tika siltinātas ar minerālo vati.
 
Lietošanas instrukcija
Virsmai jābūt līdzenai, sausai un tīrai, bez tauku, eļļas, vaska un citiem adhēziju mazinošiem traipiem, kā arī bez redzamiem bojājumiem, iedobumiem vai iespiedumiem. Veco krāsu kārtu atlikumi ir jānotīra. Ģipša virsmas, ģipša plāksnes, kā arī vecas un drūpošas virsmas apstrādāt ar grunti Ekofleks GL25. Gadījumā, ja ir parādījusies sēnīte vai pelējums, bojātās vietas apstrādāt ar antibakteriālo grunti Ekofleks GL29. Pirms dekoratīvā apmetuma uzklāšanas virsma ir jānogruntē ar gruntskrāsu zem dekoratīvā apmetuma Ekofleks GL33. Dekoratīvo apmetumu drīkst klāt uz virsmas tikai pēc pilnīgas Ekofleks GL33 nožūšanas. Pirms lietošanas apmetums Ekofleks AL99 ir kārtīgi jāsamaisa. Apmetumu nedrīkst atšķaidīt ar ūdeni un pievienot citus materiālus! Dekoratīvais apmetums tiek uzklāts uz sagatavotām virsmām ar gludu, nerūsējošā metāla rīvdēli. Apmetumu uzklāt uz virsmas ar kārtas biezumu, kura apmēram atbilst dubulta grauda lielumam. Pēc tam ar gludu, nerūsējošā metāla rīvdēli velkot materiālu vienā virzienā, noņemot apmetuma pārpalikumus izlīdzināt virsmu līdz grauda biezumam. Dekoratīvais apmetums ir jāuzklāj pēc metodes “mitrs pa mitru”, nepieļaujot apmestas virsmas nožūšanu pirms kārtējās kārtas uzklāšanas. Darbi pie vienas virsmas jāveic nepārtraukti. Kā arī lai izvairītos no atšķirībām tonī un faktūrā, ieteicams neizlietot apmetuma spaini pilnībā, bet pievienot (pēc pusspaiņa izmantošanas) apmetumu no nākošā spaiņa, labi samaisot abas daļas. Veicot ārdarbus apmetamo un jau apmesto virsmu pasargāt no nokrišņu, tiešo saules staru un stipra vēja iedarbības, ierīkojot speciālus aizsargājušus pārsegumus. Apmestas virsmas nožūšanas laiks apmēram 12-48 stundas un ir atkarīgs no virsmas uzsūkšanas spējas un atmosfēras apstākļiem. Zema gaisa temperatūra un augsts mitrums var būtiski palielināt nožūšanas laiku. Paaugstināta gaisa mitruma apstākļos uz apmestas virsmas var rasties “piena” sūbējums, kurš pazudīs pēc pilnas apmetuma nožūšanas.
Utilizācijas instrukcija
Materiālu nedrīkst noskalot kanalizācijā un pieļaut tā nokļūšanu notekūdeņos. Plastmasas iepakojumu ieteicams utilizēt speciālos plastmasai domātos konteineros. Pēc nožūšanas materiāla atlikumus var utilizēt kā celtniecības atkritumus vai vecās krāsas, arī kā saimniecības atkritumus.
Drošības noteikumi
Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Gadījumā, ja produkts ir nokļuvis acīs, nekavējoties  izskalot acis ar lielu daudzumu ūdens un griezties pie ārsta pēc medicīniskās palīdzības.
Tehniskie dati
Sastāvs:Ūdens polimēru dispersija, modificējošās piedevas, minerālie aizpildītāji
Korekcijas laiks:ap 20 minūtēm
Darbus veikt pie pamatnes un gaisa temperatūras:no +50С līdz +300С
Glabāšanas temperatūra:no +50С līdz +250СSargāt no sasalšanas!
Nožūšanas laiks:no 12 līdz 48 stundām
Patēriņš:no 4,7 līdz 5,0 kg/m2
Derīguma termiņš:24 mēneši
Iepakojums:25kg; 5kg
Ražots Latvijā

    • Cenas norādītas eiro ar PVN 21% BEZ PIEGĀDES

    TopBuve+317 24860161